Kragerø og Arendal valgte PayMaster

Kragerø har en av landets mest besøkte brygger i sommerhalvåret – de ønsket derfor å gjøre betaling enklest mulig.

PayMaster systemet er det første i Norge som aksepterer alle typer bank- og kredittkort, og det kan settes opp til å kontrollere alle service funksjoner i en gjestehavn. Systemet kan sammen med strømsøyler fra Bryggestrøm AS settes opp til å styre kjøp av både vann og strøm via betalingssystemet, samt havneavgift og servicebygg. I et servicebygg kan man kjøpe både dusj, vaskemasking og tørketrommel via PayMaster betalingsautomat. Tilgang til servicebygg skjer via koder som generes når man f.eks kjøper havneavgift og dusj. Disse kodene bruker man på dør tastatur som er koblet til dørlåser for den aktuelle tjenesten. I tillegg får man kvittering på alle sine kjøp på SMS, eller på papirutskrift om man foretrekker det.
Vi er glade for at Arendal Gjestehavn og Kragerø Gjestehavn har gått til innkjøp av PayMaster betalingssystem med strømsøyler for sine gjestehavner. Systemene er allerede installert og i drift i både Arendal og Kragerø, og vi har fått gode tilbakemeldinger så langt.

Det nye betalingssystemet forenkler og frigjør tid for havnevertene som kan bruke tiden på sine serviceoppgaver i gjestehavnen.

Bryggestrøm AS

Postboks 36
3246 Sandefjord

Østerøyveien 35
​3226 Sandefjord

+47  907 40 399
[email protected]

Bisnode

Meld deg på nyhetsbrev